Verkoop De Cuyp gaat van start!

30 maart '20

Goed nieuws: de verkoop van nieuwbouwplan De Cuyp in Enkhuizen gaat bijna van start! Deze nieuwe wijk bestaat uit 21 woningen in verschillende typen. De verkoop en online inschrijving start op 14 april 2020.

image alt

Online inschrijving

Op dinsdag 14 april a.s. opent de online inschrijving van de woningen in De Cuyp. Vanaf dan vind je alle benodigde verkoopdocumentatie in je persoonlijke portal Mijn Eigen Huis. Hier kun je dan direct jouw voorkeurswoning(en) doorgeven (maximaal 5). De inschrijving sluit op woensdag 22 april 2020 om 17.00 uur. Nog geen Mijn Eigen Huis account?

Maak nu een account aan
image alt

Tekenen? Dat kan nu ook online!

Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan kun je je contracten bij de makelaar tekenen, of volledig online! Nadat je je optie hebt bevestigd, volgen nog enkele stappen om je koopcontract compleet te maken. Binnen enkele werkdagen ontvang je een link naar de overeenkomsten in je mailbox. Uiteindelijk plaats je digitaal jouw handtekening en ontvang je de volledig getekende overeenkomsten en een transactiebon in jouw account.

Spreek je toch liever een makelaar? Geen probleem, je kunt in dit proces altijd wijzigen hoe je tekent.

Lees meer over woning kopen

Woningaanbod De Cuyp

Het woningaanbod in De Cuyp in Enkhuizen is divers. Er komen 21 woningen in verschillende typen:

  • 4 hoekwoningen
  • 3 rijwoningen
  • 4 tweekappers
  • 4 semi-bungalows
  • 6 vrijstaande woningen

De woningen zijn zeer duurzaam met een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,26. Daarnaast zijn de woningen voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een luchtwarmtepomp. 

Interesse in een woning in De Cuyp?

Kijk bij het woningaanbod voor de woning van jouw voorkeur en klik op het hartje om deze toe te voegen aan je favorieten in Mijn Eigen Huis account.

Bekijk het woningaanbod
Hoe werkt het precies? Woning kopen in De Cuyp
De Cuyp: 21 nieuwbouwwoningen Kies jouw favoriete woning