Update vanaf de bouwplaats van De Cuyp

9 maart '21

Wind, regen, mist, sneeuw en ijs; ondanks de wisselende weersomstandigheden van de afgelopen periode gaat de bouw van de 21 woningen van De Cuyp in Enkhuizen gestaag verder. We ontvingen weer een mooie update van de aannemer. Lees hier meer hoe de bouw verloopt!

image alt

De stand van zaken

De bouw van de 21 woningen is eind 2020 gestart en verloopt, ondanks de weersomstandigheden, voorspoedig. Aannemingsbedrijf Kuin is inmiddels gestart met het lijmwerk; dat is het verlijmen van de blokken en -elementen van de wanden (zie foto’s). Vanwege de voorbereidingen van de diverse (prefab-)onderdelen is het nu dan ook niet meer mogelijk om aanvragen te doen of wijzigingen door te voeren voor meerwerkopties.

Op basis van de huidige stand van zaken, dus onder voorbehoud van onvoorziene vertragingen, is de prognose van de aannemer, dat de woningen in het 1e kwartaal van 2022 kunnen worden opgeleverd. Uiteraard houden we je op de hoogte!

Geen bezoek op de bouwplaats

Om mee te werken aan de haalbaarheid van de planning en de bouw succesvol te laten doorgaan,  verzoeken we je namens de aannemer om niet op de bouwplaats te komen, tenzij je hiervoor een expliciete afspraak hebt met de kopersbegeleider of uitvoerder. Allereerst natuurlijk voor jouw eigen veiligheid en die van de werklieden.
Daarnaast moet ook aannemingsbedrijf Kuin zich vanzelfsprekend houden aan de RIV coronarichtlijnen. Om iedereen de ruimte te geven zijn/haar werk uit te voeren op 1,5 afstand van elkaar, geldt dat alleen mensen op de bouwplaats mogen komen die daar aanwezig moeten zijn. We vertrouwen op je begrip en medewerking, bedankt!

  Bekijk de planning
  Meer nieuws over De Cuyp