Update: de bergingen en binnenkant van de woningen krijgen vorm

19 oktober '21

Na regen komt zonneschijn. Want ondanks de grauwe, regenachtige dagen ziet het er op de bouwplaats van De Cuyp erg goed uit! We gaven je voor de vakantieperiode van aannemer J. Th. Kuin BV nog een update, maar er is weer veel werk verzet. Tijd voor een nieuwe dus.

image alt

Binnen bouwen

Op de bergingen zijn de daken inmiddels aangebracht. Nu alleen de pannen nog. Verder wordt er momenteel flink gebouwd aan de binnenkant van de woningen. Zo werken we steeds meer toe naar het eindresultaat. Spannend!

Sommigen zijn uitgenodigd voor een kijkdag omdat er in deze woningen binnenwanden zijn geplaatst. En dat is zeker een bezoekje waard. Voor degenen die nog geen uitnodiging hebben ontvangen: deze volgt binnenkort. Helaas geldt nog steeds het verzoek om de bouwplaats niet zomaar te komen bezoeken.

image alt

Planning & verwachting

Het ziet er rooskleurig uit, want de verwachte oplevering blijft staan in het 1e kwartaal van 2022. Natuurlijk blijft dit afhankelijk van andere omstandigheden en leveranciers, maar vooralsnog ziet de aannemer geen reden voor uitstel. Je ontvangt wederom een nieuwe update als we iets horen.

Groen, groener, groenst Zo duurzaam is De Cuyp
Vragen? Neem contact op