Prijsindicatie per woningtype in De Cuyp

11 maart '20

Heb jij interesse in een woning in De Cuyp? Dan kun je nu bekijken vanaf welke koopsom jouw favoriete woningtype beschikbaar is. De vanaf-prijzen per woningtype zijn bekend en staan online bij het woningaanbod. 

image alt

Vanaf-prijs per woningtype

Naar verwachting starten we binnenkort met de verkoop van de 21 woningen van De Cuyp in Enkhuizen. Alle prijzen van de woningen zijn vrij op naam.

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering. Daarnaast zit er standaard een luchtwarmtepomp in de woning en zijn er zonnepanelen inbegrepen in de prijs. Mooi meegenomen, toch?

Naar het woningaanbod

Financiering van je nieuwbouwhuis

Een huis kopen is (vaak) de grootste aankoop van je leven. En daar komt dan ook veel bij kijken. Het is belangrijk dat je je goed laat adviseren over de financiering van je huis. Past jouw droomwoning ook binnen je budget? Je kunt nu alvast zelf je hypotheek berekenen en een indicatie krijgen van wat je kunt lenen. Bereid je voor en doe de check.

Financiering
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Nog op zoek naar jouw droomhuis? Bekijk het aanbod en de prijsindicatie