De oplevering is in zicht!

6 december '21

Deze foto's vanaf de bouwplaats van De Cuyp in Enkhuizen willen we jullie niet onthouden. De oplevering van de 21 woningen is in zicht! Lees snel verder.

Voortgang werkzaamheden

Nu alle woningen uit de steigers zijn, wordt er binnen hard gewerkt aan de laatste afwerkingen. Buiten is op enkele plaatsen al bestrating aangelegd, maar begin 2022 wordt de hele woonwijk woonrijp gemaakt en de technische installaties ingeregeld waaronder bijvoorbeeld de warmtepomp.

Opleveringsprognose

Wanneer de laatste werkzaamheden voor de opleveringen plaats kunnen vinden, is afhankelijk van externe partijen waaronder de nutsbedrijven. Deze lopen wat achter op schema, maar voor nu gaat aannemer Kuin er vanuit dat de opleveringen van de woningen zoals verwacht in het 1e kwartaal van 2022 kunnen plaatsvinden. Dat is en blijft echter wel een prognose waaraan geen rechten ontleend kunnen worden.

Kerstvakantie

In de periode van maandag 27 december tot en met vrijdag 7 januari worden er op de bouwplaats geen werkzaamheden uitgevoerd in verband met de kerstvakantie. Ook als er op het bouwterrein niet wordt gewerkt is het niet toegestaan de bouwplaats te betreden. De aannemer start zijn werkzaamheden weer op 10 januari 2022.

BPD wenst iedereen alvast hele gezellige feestdagen toe.

Een vraag? Neem contact met ons op
Informatie nodig? Bekijk de veel gestelde vragen