Definitieve prijzen De Cuyp zijn bekend

7 april '20

Zie jij jezelf al wonen in De Cuyp, met een tuin en op loopafstand van het historische centrum van Enkhuizen? Dan kun je nu bekijken welke koopsom jouw favoriete woning heeft. De definitieve prijzen zijn bekend, het inrichten kan beginnen! Bekijk de prijzen per bouwnummer onder het woningaanbod.

Bekijk het woningaanbod
image alt

Vanaf-prijs per woningtype

De prijzen variëren van €362.500 (v.o.n.) voor een tussenwoning en tot €410.000 (v.o.n.) voor een hoekwoning. In de wijk vind je ook tweekappers vanaf €455.000 (v.o.n.), semi-bungalows vanaf €417.500 (v.o.n.) en vrijstaande woningen vanaf €517.500 (v.o.n.).

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water, riolering én de warmtepomp.

Interesse? Maak een account aan

Binnenkort kan je je inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur. Heb je al een Mijn Eigen Huis Account aangemaakt? Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must wanneer je straks een woning wilt kopen.

Via je account geef je je voorkeur door voor een bouwnummer. Maak een account aan en geef jouw favoriete woning een hartje. Alleen dan krijg je een mail zodra de verkoop start. 

Ja, ik wil een account!
  Zo werkt Mijn Eigen Huis
  Bekijk het woningaanbod