De Cuyp nu in verkoop

14 april '20

Het is zover: de verkoop van De Cuyp is gestart. Vanaf nu vind je alle informatie over de woningen online en kun je deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Ben je op zoek naar een mooie eengezinswoning met ruime tuin en vlakbij het historisch centrum van Enkhuizen? Geef dan nu online je voorkeur(en) door in je Mijn Eigen Huis-account.

Kies je favoriete woning(en)

Kijk op de pagina Woningen welke woning bij je past. Onder het kopje Downloads vind je alle verkoopdocumenten voor de tekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning.

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak er dan snel één aan, zodat je je woningvoorkeuren kunt doorgeven.

Geef je voorkeuren door

Weet jij al alles over jouw droomwoning in De Cuyp? Geef dan jouw voorkeuren door via je Mijn Eigen Huis account. Je kan je maximaal 5 verschillende voorkeurkeuzes doorgeven. We gaan er vanuit dat de eerste voorkeur ook de woning is die je het liefst wilt. 

Inschrijving

De inschrijving van De Cuyp loopt van dinsdag 14 april tot en met woensdag 22 april 2020. In die periode kun je je voorkeuren doorgeven, tot 22 april 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

Naar de inschrijvingspagina
image alt

Het woningaanbod in De Cuyp

In De Cuyp komen maar liefst 21 woningen, waaronder hoek- en tussenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Straks woon je in het centrum van Enkhuizen, vlakbij de haven en middenin een stukje Nederlandse geschiedenis.

De woningen zijn geïnspireerd op het beeldkwaliteitsplan en de bouwstijlen uit Enkhuizen. Dat zie je weer terug in witte kappen onder de daken, met houtwerk afgewerkte hoeken en rode dakpannen zoals van oudsher gebruikelijk is in Enkhuizen. Ook aan de fauna wordt gedacht, want er worden vleermuiskasten opgehangen. Het plan krijgt een exclusieve uitstraling en zit – letterlijk – op een stukje Nederlandse geschiedenis aan de Zuiderzee.

Bekijk het woningaanbod
Woning kopen? Lees hier hoe het werkt
Heb jij al een favoriete woning? Bekijk de verkoopdocumenten